Transparens och sänkta kostnader för Lomma kommun

”Projectplace skapar synergier mellan de olika avdelningarna och ser till att alla får tillgång till de resurser även i andra team.”
Patrik Flensburg, servicechef, Lomma kommun

Introduktion

Projectplace har de bästa möjligheterna för samarbete, men även en attraktiv prismodell, säger Patrick Flensburg, servicechef på Lomma kommun. Projectplace har hjälpt kommunen att skapa enhet bland alla projekt, förbättra samarbetet och sänka kostnaderna.

Kund

Lomma kommun är en kommun i västra Skåne med cirka 1 200 anställda som ska serva de cirka 23 000 invånarna. Kommunen är uppbyggd av en mängd olika förvaltningar och avdelningar.

Utmaningen

Projektledare inom kommunen använde olika verktyg för att stödja sina projekt vilket resulterade i höga kostnader samt dålig insyn i kommunens projektarbete.

Lösningen

Lomma kommun konsoliderade sitt projektlandskap med Projectplace som standard som också har definierats i en projekthandbok.

Resultatet

Minskade kostnader tack vare ett enhetligt verktyg, samt bättre transparens och insyn i projektarbetet, avdelningarna och förvaltningarna emellan.

Läs eller ladda ner hela kundberättelsen (PDF)  

Testa gratis i 30 dagar

  • Få saker gjorda med Gantt och Kanban
  • Få kontroll över dina åtaganden med en personlig att-göra-lista
  • Få slut på e-postkaoset och samla allt arbete och alla diskussioner på ett ställe

Letar du efter versionshanterad dokumenthantering eller avancerad projektkontroll och rapportering? Testa det och mycket annat i en gratis testperiod av Projectplace Enterprise.