Alpina världscuper planeras direkt i skidbacken

”En viktig del i mötes- och eventproducentutbildningen är att använda ett verktyg som är modernt och där man kan ha kontroll på allt.”
Christer Svensson, föreläsare på Campus Åre.

Introduktion

Eleverna på Campus Åre är med och planerar stora alpina världscuper med hundratals personer involverade, bland annat världscupen i ski cross i Åre. – Projectplace är ett modernt och flexibelt verktyg som är enkelt att använda var man än befinner sig – till och med när man står i skidbacken, säger Christer Svensson, föreläsare på Campus Åre.

Organisation

Campus Åre driver yrkeshögskoleutbildningar med fokus på event, sport och friluftsliv.

Utmaning

Äldre projektledningsverktyg och traditionella metoder i kombination med stora externa projekt skapade ineffektivitet i organisationen.

Vision

Vill använda ett modernt verktyg som främjar framtidssäkrad digital projektledning och samarbetsformer.

Lösning

Projectplace används både som ett internt kommunikations-, planerings- och samarbetsverktyg och i olika delar av utbildningen. Allt från dokument till planering och utförande samlas i molnet. Projectplace är alltid tillgängligt för anställda och elever, vart de än befinner sig. Projektplanering sker exempelvis direkt i skidbackarna inför stora events.

 

Läs eller ladda ner hela kundberättelsen (PDF) 

Testa gratis i 30 dagar

  • Få saker gjorda med Gantt och Kanban
  • Få kontroll över dina åtaganden med en personlig att-göra-lista
  • Få slut på e-postkaoset och samla allt arbete och alla diskussioner på ett ställe

Letar du efter versionshanterad dokumenthantering eller avancerad projektkontroll och rapportering? Testa det och mycket annat i en gratis testperiod av Projectplace Enterprise.