Vi hjälper kunder över hela världen

1,097,321 registrerade användare i 176,131 projektDet har överträffat alla våra förväntningar. Genom att använda Projectplace har vi sparat in ett helt manår på projektet.Kim Christensen - senior projektledare på Carlsberg

Vilket område arbetar du inom?

Vi hjälper kunder inom alla typer av områden och branscher.
Klicka på det fält som bäst matchar just ditt arbete och läs mer om hur Projectplace kan få dig att lyckas i dina projekt.

Tillverkning
IT
Bygg- och fastighet
Hälso- och sjukvård
Offentlig sektor
Fastigheter
Detaljhandel
Telekom
Transport & Distribution
Energi
Professional services
Marknadsföring
Event
Webb- utveckling
Produkt-utveckling
Bank & Finans
Procurement
Human resources
Sales operations
Business / Corporate development
Kommuner

Börja samarbeta nu!

  • Ingen installation
  • Inga förbindelser
  • Inget kreditkort

 

Carlsberg använde Projectplace molnbaserade projektverktyg till projektet ZOBRA - ett av Danmarks största automatiseringsprojekt - vilket resulterade i en helt ny programvara för att hantera 12,000 ventiler och pumpar. "Det överträffade alla förväntningar. Genom att använda Projectplace har vi sparat ett helt manår på projektet, " säger Kim Christensen, Senior Project Manager på Carlsberg.

Läs Carlsbergs kundberättelse
(In English)

Skanska arbetar med krävande byggprojekt, där en mängd specialiserade konsulter behöver hållas uppdaterade. Dessa typer av omfattande projekt kan innebära en rad utmaningar när det gäller projektledning.

Läs Skanskas kundberättelse
(In English)

AEG Power Solutions hanterar alla sina IT-projekt med Projectplace och utnyttjar alla funktioner i systemet. Projectplace har gjort det möjligt för IT-teamen i de olika filialerna runt om i världen, som tidigare fungerade som spridda enheter, att bilda en enda global enhet.

Läs AEG Power Solutions kundberättelse
(In English)Fler kunder