Skräddarsy funktioner med Projectplace API

Skapa applikationer som hämtar och presenterar projektinformation på nya sätt, utveckla nya arbetsflöden, skräddarsy dina egna funktioner och lyft fram ditt eget varumärke.

Skräddarsy din upplevelse

Använd Projectplace API (Application Programming Interface) för att skapa skräddarsydda applikationer och add-ons. Med våra API:er kommer du åt projektrelaterade dokument, uppgifter, kommentarer, kontakter och annat innehåll som sedan kan integreras med andra system – till exempel ditt företags intranät eller en mobilapp. Som tredjepartsutvecklare kan du med andra ord skapa dina alldeles egna Projectplace-appar.

Projectplace API

Integrera med dina affärssystem

Projectplace API är ett flexibelt och säkert sätt att dela affärskritisk information som lagras i Projectplace med dina övriga affärssystem.

Genom att integrera Projectplace funktioner i ett gränssnitt som redan är välbekant för företaget, kan du kombinera fördelarna med att jobba i en känd miljö med en rad funktioner från ett kraftfullt projektsamarbetsverktyg.

Testa Projectplace Enterprise i 30 dagar helt gratis

Projectplace samlar ditt team för att förbättra samarbetet och få saker gjorda. 

Testa Projectplace Enterprise 

Registrera dig och börja utveckla!

För att komma åt Projectplace API behöver du ha ett Projectplace-konto och registrera dig som tredjepartsutvecklare.

Läs mer om våra API:er och utforska API-konsolen här.

 

Testa Projectplace Enterprise i 30 dagar – gratis!

Testa Projectplace Enterprise 

En genväg till smidig integration

Med integrationsverktyget Zapier, kan du skräddarsy funktioner med Projectplace öppna API:er – utan att behöva skriva en enda rad kod.

Välj bland hundratals webbtjänster som kan integreras med Projectplace! Skicka mejl direkt till tavlan, skapa automatiska uppgifter när företaget nämns på Twitter eller skicka chattmeddelanden när ett steg i projektet har slutförts. Använda färdiga mallar eller skapa dina egna kombinationer för att bygga avancerade integrationer, utan att behöva anlita en programmerare.

När du integrerar genom Zapier behöver du inte registrera dig som tredjepartsutvecklare på Projectplace.